KvK-nummer:     24440587

 

Fiscaal nummer: 8197.49.308

 

IBAN:    NL29 RABO 0113 2562 48

             t.n.v. Stichting Venster op Muziek

 

Wordt u ook donateur? 

Wilt u blijven genieten van prachtige muziek in de mystieke Lambertuskerk met haar monumentale Maarschalkerweerdorgel? Daarvoor hebben wij uw geldelijke steun nodig! 

 

De Stichting Venster op Muziek is sinds 1 januari 2014 een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Giften aan deze Stichting zijn daarom voor 125% aftrekbaar van de belasting met inachtneming van de inkomens-drempel voor giften-aftrek.

Giften die voor 5 jaar zijn vastgelegd door middel van een formulier met een registratienummer, zijn ook zonder die drempel voor 125% aftrekbaar van de belasting.


De stichting ‘Venster op muziek in de Lambertus’ kan bestaan dankzij donaties en adverteerders. Donateurs zijn voor de stichting een belangrijke inkomstenbron om kwalitatief hoogstaande muziek aan te bieden en bij te dragen aan de vernieuwing van de kerkmuziek. Het is mogelijk om in de programmaboekjes, die bij ieder concert gratis worden uitgereikt, tegen betaling te adverteren.

Wilt u donateur worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in met uw persoonlijke bericht. U ontvangt een reactie, waarna u het toegezegde bedrag kunt overmaken.

Download
Doelstellingen en Beleid
Doelstellingen en Beleid.pdf
Adobe Acrobat document 430.5 KB

Bestuur

Voorzitter:             Rolf Brouwer

Secretaris:             Hilda Ouwerkerk-Bakker

Penningmeester:  Monique Tonino

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.