KvK-nummer:     24440587

 

Fiscaal nummer: 8197.49.308

 

IBAN:    NL29 RABO 0113 2562 48

             t.n.v. Stichting Venster op Muziek

 

Word vriend/vriendin!

Wilt u blijven genieten van prachtige muziek in de mystieke Lambertuskerk met haar monumentale Maarschalkerweerdorgel? Word dan onze vriend/vriendin en doneer een jaarlijkse bijdrage. Wij houden u op de hoogte van al het concertnieuws, de resultaten van het afgelopen jaar, bijzondere gelegenheden, zoals premieres van composities en lanceringen van CD's en natuurlijk het jaarprogramma.

 

Meld u aan via onderstaand contactformulier.

 

N.B.

De Stichting Venster op Muziek is sinds 1 januari 2014 een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Giften aan deze Stichting zijn daarom voor 125% aftrekbaar van de belasting met inachtneming van de inkomens-drempel voor giften-aftrek.

Giften die voor 5 jaar zijn vastgelegd door middel van een formulier met een registratienummer, zijn ook zonder die drempel voor 125% aftrekbaar van de belasting.Ik meld mij aan als vriend/vriendin van Venster op Muziek in de Lambertus

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Bestuur

Voorzitter:             Rolf Brouwer

Secretaris:             Hilda Ouwerkerk-Bakker

Penningmeester:  Monique Tonino


De stichting ‘Venster op muziek in de Lambertus’ kan bestaan dankzij donaties en adverteerders. Donateurs zijn voor de stichting een belangrijke inkomstenbron om kwalitatief hoogstaande muziek aan te bieden en bij te dragen aan de vernieuwing van de kerkmuziek. Het is mogelijk om in de programmaboekjes, die bij ieder concert gratis worden uitgereikt, tegen betaling te adverteren. Onderstaand treft u onze doelstellingen en beleid aan.

 

Download
Doelstellingen en Beleid
Doelstellingen en Beleid.pdf
Adobe Acrobat document 430.5 KB
Download
Venster_op_muziek_Fin.jaarafsluiting 2020
Venster_op_muziek_ 2020-eindoverzicht.pd
Adobe Acrobat document 31.7 KB